2018. júl 09.

One Day at a Time

írta: Saphira0220
One Day at a Time

Heló srácok, egy újabb videóval érkeztem mely egy sorozathoz tartozik. Ez a sorozat nem más mint a One day at a time. Igen tudom, sorozatnézés helyett írhatnék is, de kell az ötlet szóval meg egyébként is :) Szóval, ez egy kellemes kis sorozat mely egy amerikai kubai család mindennapjait mutatja be. A családhoz tartozik egy ízig-vérig kubai nagyi, a lánya aki volt katona és most asszisztens egy orvosmellet valamint az ő két gyermeke egy fiú és egy leszbikus lány. Valamint majdnem családtagként ott van még a szomszéd srác.

A sorozat a mindennapok problémáját veszi górcső alá és mutatja meg milyen az élet két kamaszodó gyerek mellett, mindezt humorral és sok sok iróniával.

A sorozatot ajánlanám bárkinek aki szeretne kicsit elszabadulni a saját életétől ám mégsem menne túl messzire :) Mivel a sorozatnak csak az első évad 4 részének van felirata így nem árt egy kis angol tudás ám nem vészes. Ha már itt tartunk egy kis spanyol tudás sem ártana, mert néhol a család spanyolra vált egy egy vita alkalmával így könnyen lemaradhatunk egy-egy poénról.

Ha esetleg belekezdenél jó szórakozást hozzá. :) Ha nem találsz linket a sorozathoz kommentben jelezd és segítek.

Szólj hozzá

sorozat ajánló Család Love is love