2019. jan 09.

Nora Sakavic- All For The Game (magyar)

írta: Saphira0220
Nora Sakavic- All For The Game (magyar)

The Foxhole Court- Nora Sakavic

https://allforthegame.blogspot.com/p/itt-kezdd.html

Sziasztok.

Ezúttal egy másik blogot szeretnék nektek bemutatni. Ennek a blognak a célja, hogy Nora Sakavic könyv trilógiát magyar nyelvre fordítsák. A blogon jelenleg 6 fejezet található, de a csapat nagyon lelkes és fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy megismertessék még több leendő rajongóval a művet/műveket. Én csak ajánlani tudom nektek a történetet. Jó olvasást hozzá. :)

Fülszöveg:
Neil Josten a Palmetto State Egyetem Exy csapatának legújabb tagja. Alacsony, gyors, és rendkívül tehetséges - emellett ő a Hentesként ismert gyilkos hajlamú bűnöző szökevény fia.
Az egyetem Foxes nevű csapatával való leszerződés olyan dolog, amit Neilnek egyáltalán nem kéne megtennie. A csapat nagyon felkapott, és neki semmi szüksége arra, hogy világszerte az ő arcát sugározza az összes sportcsatorna. A hazugságai csak egy ideig menthetik meg, és az igazságba bele fog halni.
De nem ő az egyetlen, akinek titkai vannak a csapatban. Például az egyik új csapattársa valaki, aki a régi életében még a barátja volt, és Neil nem hagyhatja magára másodjára is. Az elmúlt nyolc év meneküléssel telt, és most talán végre talált valamit, amiért érdemes harcolni...

Szólj hozzá

sport link hivatkozás információ Bűnbanda Exy